Profileringstjenester

Ønsker du at din bedrift skal bli mer synlig i markedet?

Med profileringsmateriale fra Master Trykk & Profilering, er du godt på vei!

Forretnings-gaver

Vi leverer det meste innen forretnings-gaver og profilartikler. Fra enkle strøartikler, penner, kopper og krus, til det siste innen digitale hjelpemidler som gjør hverdagen enklere for din bedrift, dine kunder og samarbeidspartnere.

Penner

Penner med bedriftens logo eller gravert tekst er en effektiv profileringsmetode, og er veldig populært som gave til ansatte eller forretningspartnere. Vi bistår gjerne med tips til utforming.

Flagg og vimpler

Flagg og vimpler er effektive måter å profilere din organisasjon på. Vi leverer beachflagg, kampanjeflagg, logoflagg og vimpler i ulike farger og størrelser.

Skilt

Skilt er kanskje den enkleste måten å eksponere sin bedrift på, og gir veldig gode resultater. Vi leverer alle størrelser og formater, fra navneskilt til fasadeskilt med eller uten lys.

Reklamebanner

Annonsering på banner er en av de mest effektive formene for annonsering. Vi leverer solide bannere som tåler å henge ute i vind og vær.

Kopper og krus

Få ditt firmanavn og logo på termokopper, krus, termos og drikkeflasker. Velg mellom trykk og gravering

Folie

Få frem ditt budskap gjennom tekst og bilder på vinduer og veggflater, både inne og ute. Vi hjelper din bedrift med utsmykking og design på kontorlokaler og kjøretøy. Det er en effektiv måte å få eksponering på. Vi bidrar gjerne med ideer og utforming, design og forslag, og helt frem til ferdig montert produkt.